Záchranný útvar HZS ČR  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

10 skladů Skladovacího a opravárenského zařízení (SOZ) HZS ČR bylo s platností od 1. února 2024 převedeno pod Záchranný útvar HZS ČR

1. 2. 2024 (JU) Na základě rozkazu generálního ředitele Hasičského záchranného sboru ČR č. 44/2023 ze dne 8. 11. 2023 došlo k převodu 10 areálů skladů Skladovacího a opravárenského zařízení HZS ČR (SOZ HZS ČR) pod Záchranný útvar HZS ČR (ZÚ HZS ČR). 

Společně s těmito sklady bylo převedeno i téměř 50 kusů přepravní a manipulační techniky, jimiž sklady pro nakládku, přepravu a vykládku materiálu v objektech disponují. 
S platností od dnešního dne tak vzniklo u ZÚ HZS ČR Oddělení logistické podpory s 10 podřízenými pracovišti, jejichž chod je zabezpečován celkem 40 občanskými zaměstnanci. Spravované objekty budou i nadále sloužit k uskladnění zásob HZS ČR, které jsou určeny k podpoře likvidace následků mimořádných událostí velkého rozsahu z centrální úrovně, případně k podpoře akcí pořádaných v organizačním řízení. Záchranný útvar tak rozšíří své primární činnosti o působnost v oblasti ochrany obyvatelstva a civilní nouzové plánování.

Konkrétně se jedná o tato pracoviště: Drahanovice, Hluboká nad Vltavou, Jihlava, Kamenice, Kroučová, Skuteč, Velvary, Vizovice, Vlastislav, Zbiroh.

Mapka sklady.png

Odkazy do noveho okna

Převod skladů SOZ HZS ČR

Převod skladů SOZ HZS ČR 

Detailní náhled

Převod skladů SOZ HZS ČR

Převod skladů SOZ HZS ČR 

Detailní náhled

Převod skladů SOZ HZS ČR

Převod skladů SOZ HZS ČR 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem