HZS Libereckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Den otevřených dveří HZS Libereckého kraje 2024

Sobota 4. května 2024 se na všech deseti stanicích Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje ponese v nevšedním duchu. Na mezinárodní den hasičů a den svátku sv. Floriána, patrona hasičů, již tradičně pořádáme den otevřených dveří. A rádi bychom vás na něj pozvali. 

FotoPokud vás zajímá, jak to vypadá na stanicích profesionálních hasičů Libereckého kraje, neváhejte a přijďte se podívat. Na Liberecku můžete navštívit stanice v Liberci, Raspenavě či v Jablonném v Podještědí, na Jablonecku stanici v Jablonci nad Nisou či v Tanvaldu. Pokud jste ze Semilska, k návštěvě vybízí stanice Semily, Turnov či Jilemnice. Českolipští pak můžou zavítat na stanici v České Lípě či v Doksech. Otevřeno pro všechny zájemce bude v odpoledních hodinách – od 13 do 17 hodin. K vidění bude zásahová technika, výstroj a výzbroj hasičů.

Rádi vás zázemím stanic provedeme i s komentářem. Tak přijďte a dozvíte se víc o práci hasičů. Těšíme se na vás!

Větší skupiny osob, zájemců o prohlídku, například školní skupiny, požádáme o předchozí telefonickou rezervaci přesného termínu, resp. hodiny prohlídky. Obracejte se, prosím, na velitele příslušných stanic. Kontakt na ně najdete v přiložené tabulce.

Foto

Takto vypadal den otevřených dveří HZS Libereckého kraje na centrální hasičské stanici v Liberci v roce 2023Takto vypadal den otevřených dveří HZS Libereckého kraje na centrální hasičské stanici v Liberci v roce 2023

por. J. Benešová

Odkazy do noveho okna

DOD HZS LBK plakát

DOD HZS LBK plakát 

Detailní náhled

DOD 2023 Liberec

DOD 2023 Liberec 

Detailní náhled

Ilustrační foto 1

Ilustrační foto 1 

Detailní náhled

Ilustrační foto 2 (hasiči Liberec)

Ilustrační foto 2 (hasiči Liberec) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem