HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hrajte s hasiči o ceny v soutěži „Cesta bezpečí“

Publikováno: 13. 8. 2021 


Hasiči pro vás připravili soutěž k ověření vašich znalostí, které mohou někdy zachránit život vám nebo i vašim blízkým.

V soutěži se budete zabývat některými tématy, která jsme probírali při návštěvách u vás ve školách i při ostatních našich setkáních. Ke každému tématu jsme přichystali malý test se soutěžní otázkou. Hned po odpovědi si můžete zkontrolovat, zda jste odpověděli správně. Na konci roku obdrží tři nejúspěšnější řešitelé výhru v podobě tabletů, které darovala společnost Třinecké železárny a.s., partner naší soutěže.

Pravidla:

Pravidla, podle kterých budete soutěžit, stanovil a vymezil pořadatel soutěže Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje. Pravidla si přečtěte ZDE.

Kdy začínáme:

Soutěž začíná v „Den požární bezpečnosti“, který připadá na pátek 13. srpna 2021 a potrvá do 22. října 2021. Každý pátek po dobu 10 týdnů bude zveřejněno jedno téma a jedna otázka. Do soutěže se můžete aktivně zapojit nejpozději 10. září 2021, kdy bude zveřejněna 5. otázka a zároveň budete ještě moci zpětně odpovědět na předcházející 4 otázky. Další týden možnost zpětných odpovědí už nebude zpřístupněna.

Forma soutěže:

Soutěžit budete formou znalostního kvízu. K probíranému tématu se vám zobrazí otázka a tři možnosti s jedinou správnou odpovědí. Ihned po odpovědi se dozvíte, jestli byla správná nebo špatná. I když bude vaše odpověď špatná, nebrání vám to v pokračování v soutěži v dalším kole v dalším týdnu. Odeslanou odpověď si již ale nemůžete opravit, započítává se první přijatá odpověď.

Kdo vyhraje:

Výherci budou 3 soutěžící, kteří projdou soutěží ve všech kolech a odpoví správně na všechny otázky. V případě, že bude mít všechny otázky správně odpovězeno více osob, všichni tito budou zařazeni do slosování o ceny. Pokud neodpoví nikdo z aktéru soutěže správně na všechny otázky, bude losováno z hráčů s nejvyšším počtem správně zodpovězených otázek.

Hodně štěstí v soutěži a samé úspěchy v novém školním roce přejí

Hasiči z Moravskoslezského kraje

Poslední 10. kolo soutěže naleznete zde


Třinecké železárny - logo

vytisknout  e-mailem