HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Informace pro ty, kteří chtějí pomáhat

Velice si vážíme vás všech, kteří chcete pomoci v povodích zasažených oblastech. Děkujeme, že chcete pomáhat nejen v Jihočeském kraji, ale také například v krajích Olomouckém nebo Moravskoslezském. 

Jen, prosíme, respektujte, že pomoc, aby byla účinná a dostala se tam, kde je potřeba, a zároveň vaše snaha nezpůsobovala více komplikací než užitku, musí být koordinovaná.

Proto pokud chcete pomoci cestou dobrovolnictví, kontaktujte nejlépe organizace Adra (https://adra.cz/aktualita/infolinka-a-prihlasovani-dobrovolniku) nebo Český červený kříž (https://www.cervenykriz.eu/aktuality/registrace-dobrovolniku)

Důležitá je pak informace pro jednotky sboru dobrovolných hasičů, kteřé se nám také hlásí s chutí pomoci: Jednotky požární ochrany, které nebyly vyslány Krajským operačním a informačním střediskem HZS Jihočeského kraje na likvidaci mimořádných událostí v Olomouckém a Moravskoslezském kraji, nebudou evidovány na činnosti MÚ a nebudou mít nárok na náhradu nákladů. Zároveň upozorňujeme, že hejtman Olomouckého kraje vydal opatření k omezení vstupu do zasažených oblastí.
Proto, pokud máte zájem, kontaktujte naše operační středisko (jhc.kopis@hzscr.cz). Napište nám vaše konkrétní možnosti pomoci, které my zaevidujeme. V případě požadavků ze zasažených oblastí, Vás kontaktujeme.

A znovu připomínáme odkaz na virtuální hasičské Asistenční centrum pomoci - zde.

Odkazy do noveho okna

Pomáhejte koordinovaně..

Pomáhejte koordinovaně.. 

Detailní náhled

Pomáhejte koordinovaně

Pomáhejte koordinovaně 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem