HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

V anketě Sportovec Ministerstva vnitra se umístil i náš Marek Víšek

Sportovec Ministerstva vnitra, takové ocenění se dostalo našemu profesionálnímu hasiči pprap. Marku Víškovi z Hasičské stanice Pardubice. Toto ocenění si převzal spolu s dalšími kolegy z rukou generálního ředitele HZS ČR genpor. Vladimíra Vlčka ve čtvrtek 10. října 2024 ve Španělském sále Pražského hradu. Na slavnostním vyhlášení ankety Sportovce Ministerstva vnitra 2024 se v kategorii nejlepší tým umístil na prvním místě tým Hasičského záchranného sboru ČR, které soutěží po celém světě v disciplínách TFA a FCC. 

Tým složený z příslušníků npor. Jana Haderky (HZS Zlínký kraj), nstržm. Ondřeje Rybnikáře (HZS Zlínský kraj), nstržm. Michala Brousila (HZS Jihočeský kraj), nstržm. Pavla Kouříka (HZS Plzeňský kraj), pprap. Marka Víška (HZS Pardubický kraj), nstržm. Romana Viej (HZS Moravskoslezský kraj) sbírají ocenění po celém světě a řadí se tak mezi špičku ve svém oboru. Ocenění získali díky vynikajícím výsledkům v Evropském poháru ve Firefighter Callenge a Mistrovství světa v disciplínách TFA.

Marek Víšek je náš nejlepší závodník a od nás víte, že se nezalekne ani světových či evropských soutěží. Z každé si vždy přiveze zlatou nebo stříbrnou medaili a borce z jiných států světa nechává s přehledem za sebou. Marek je velmi pilný, cílevědomý a neskutečně skromný. Podporují ho nejen kolegové na směně, ale velkou oporou mu je i jeho manželka. Marku, moc a moc ti gratulujeme k takovému úspěchu, a i nadále ti fandíme.

por. Bc. Vendula Horáková, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

Marek Víšek třetí zleva - Sportovec MV

Marek Víšek třetí zleva - Sportovec MV 

Detailní náhled

Marek Víšek třetí zleva - Sportovec MV2

Marek Víšek třetí zleva - Sportovec MV2 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem