HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

XXVII. ročník Velké ceny České republiky v požárním útoku

(25.07.2024) Zlínští hasiči předvedli krásný výkon. 

Ve čtvrtek 25. července 2024 se uskutečnil pro družstva HZS krajů a HZS podniků závod v požárním útoku. 3. kolo Velké ceny ČR tentokrát pořádal Hasičský záchranný sbor Zlínského kaje společně s Hasičským záchranným sborem podniku DEZA a.s. a Hasičským sportovním klubem Vsetín. Závodníci z řad profesionálních hasičů se sjeli do sportovního areálu v Kelči - Babicích na Vsetínsku, kde bojovali o post nejvyšší.

2.jpg
 

Na start se postavilo celkem 13 družstev. Nejrychlejší požární útok dne předvedli profesionální hasiči z Moravskoslezského kraje, konkrétně z Ostravy, kteří svým druhým pokusem zastavili časomíru v čase 22:79, na lepším terči dokonce 22:17.

Na druhém místě se umístil domácí výběr hasičů Zlínského kraje, který předvedl nejvyrovnanější sestřiky a nejvyrovnanější pokusy. Již první pokus s časem 23:06 (lepší terč 22:97) by znamenal druhé místo. Zasloužený pohár tedy potrvdili také druhým pokusem, kdy zlepšili na  22:91 (rychlejší proud dokonce 22:65).

49.jpg
 

Třetí příčku obsadil výběr profesionálních hasičů ze Středočeského kraje s časem 24:08, kdy rychlejší terč se rozsvítil v čase 24:04.

Všem závodníkům děkujeme za účast a vítězům gratulujeme! 

Autor: por. Mgr. Lucie Javoříková, tisková mluvčí HZS Zlínského kraje

vytisknout  e-mailem