HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

17.8. Zásahy - souhrnná zpráva

17.8. 4:27 Na linku tísňového volání bylo oznámeno že v ulici U jeslí v Ústí nad Labem hoří nepořádek za domem.  

K požáru vyjela jednotka PS Ústí nad Labem. Hořela hromada odpadků. Jednotka nasadila jeden vodní proud C a požár zlikvidovala v 4:57.
požár roubenky Liběšice 1.jpgpožár roubenky Liběšice 1.jpg
Územní odbor Litoměřice    
požár roubenky
17.8. 4:13 Na linku tísňového volání oznámil člověk, který projížděl obcí Liběšice, že uprostřed vesnice hoří roubená stavba. K požáru vyjely jednotky SDH Liběšice, SDH Lovečkovice, HZS PS Litoměřice a HZS PS Úštěk. Hořela neobydlená roubená chalupa. Byl odpojen elektrický proud. Hořelo přízemí, odkud se požár dostal na střechu. Jednalo se o jednopatrový neobydlený objekt o půdorysných rozměrech 8 x 4 m který byl postaven v roce 1762. Hasiči požár lokalizovali v 4:57 a zlikvidovali v 6:53. Příčinu vyšetřuje Policie ČR. Škoda zatím nebyla určena.
Územní odbor Žatec
dopravní nehoda
17.8. 3:44 Hasičská jednotka PS Žatec vyjela k dopravní nehodě osobního auta na kruhovém objezdu u Žiželic okres Louny. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Jednotka provedla protipožární opatření.
Územní odbor Most
dopravní nehoda
16.8. 19:52 Hasičská jednotka PS Most vyjela k dopravní nehodě na třídě Budovatelů v Mostě. Při nehodě nikdo nebyl zraněn. Jednotka odstranila vyteklé provozní náplně z havarovaných aut a pomohla s naložením na odtah.

vytisknout  e-mailem