HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

19.8. Zásahy - souhrnná zpráva

19.8. 10:12 Na linku tísňového volání 112 bylo uznámeno, že v ulici Jana Kříže v Mostě zamklo malé dítě matku v kuchyni v přízemí panelového domu. Na místo vyjela jednotka HZS PS Most. Hasiči byt otevřeli přes balkon, kuchni odemkli, dítě bylo v pořádku.  

Územní odbor Chomutov
požár malé motorky
19.8. 6:24 Hasičská jednotka PS Chomutov likvidovala vysokotlakým proudem požár malé motorky (minibike) v Lužické ulici v Chomutově. Požár byl zlikvidován v 6:33.
Ústí nad Labem
požár kontejnerů
19.8. 5:07 Hasičská jednotka HZS PS Ústí nad Labem likvidovala požár tří kntejnerů v Metodějově ulici v Chlumci. Hasiči požár zlikvidovali v 5:37.
požár v neobydleném domě
19.8. 1:47 Hasičské jednotky HZS PS Ústí nad Labem a HZSP SŽDC vyjely k požáru odpadků ve 4. patře neobydleného domu v ulici Na Luhách v Ústí nad Labem. Jednotky požár likvidovaly za pomoci automobilní plošiny a automobilního žebříku. Hasiči prolévali stropy, kde by mohlo být skryté ohnisko. Požár byl zlikvidován v 7:02.
požár odpadu
19.8. 0:58 Hasičská jednotka PS Ústí nad Labem vyjela k požáru odpadu v V Marxově ulici v Ústí nad Labem – Předlicích. Hořela hromada odpadků v průchodu domu na dvůr a na dvoře velkém přibližně 40x50m. Hasiči požár zlikvidovali ve 2:10.
olej z porouchaného kamionu
18.8. 15:36 Hasičská jednotka HZS PS Petrovice vyjela do tunelu Panenská na D8 u Libouchce, kde 200m za vjezdem do tunelu ve směru do Německa stál porouchaný kamion, ze kterého unikal motorový olej. Tunel byl uzavřen. jednotka asanovala skrnu 150m dlouhou 30cm širokou. Kamion byl odtažen, místo dočisťovala správa a údržba silnic. V průběhu zásahu byly uzavřeny oba tunely.

vytisknout  e-mailem