HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Neděle ve znamení dopravních nehod

Nehoda motorkáře v ChocniNehoda motorkáře v Chocni
U nehody motorkáře zasahoval i vrtulníkU nehody motorkáře zasahoval i vrtulník
Vozidlo skončilo dosud z neznámých příčin v Opatovickém kanále v Lázních BohdančiVozidlo skončilo z dosud neznámých příčin v Opatovickém kanále v Lázních Bohdanči
            Profesionální hasiči z Vysokého Mýta a dobrovolní hasiči z Chocně zasahovali v první červnový den v 10.32 hodin u dopravní nehody motocyklisty, který havaroval s motocyklem Strada 50. Ke kolizi došlo v Chocni na místní komunikaci. Hasiči zasahovali na místě spolu s Leteckou záchrannou službou. Událost ze strany hasičů byla u této nehody ukončena v 11.50 hodin.
 
V 10.39 hodin zasahovali hasiči na silnici I/35 u Vysokého Mýta, kde došlo ke střetu dvou osobních vozidel Škoda Felicia a Škoda Octavia. Po příjezdu na místo bylo průzkumem zjištěno, že se jedná pravděpodobně o nedobrzdění mezi vozidly. Při nehodě nebyl naštěstí nikdo zraněn. K úniku provozních kapalin nedošlo. Na komunikaci byly pouze střepy a úlomky plastů. Hasiči zajistili místo nehody do příjezdu policistů.
 
V 16.33 hodin vyjížděli profesionální i dobrovolní hasiči do Lázní Bohdanče, kde na silnici směrem na Přelovice skončilo osobní vozidlo mimo vozovku, v Opatovickém kanálu. Při příjezdu hasičů se nikdo ve vozidle nenacházel. Hasiči zajistili vozidlo, umístili textilní popruhy a pomalu potopený automobil vytáhli pomocí jeřábu. K úniku provozních náplní nedošlo. Ze strany hasičů byla událost ukončena v 17.46 hodin.  
 
 
 

Vendula Horáková, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem