HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

28.6. Souhrnná tisková zpráva

Územní odbor Teplice únik nafty 28.6. 3:40 Na tísňovou linku 112 byl hlášen únik pohonných hmot z aut na centrálním parkovišti v Teplicích – Trnovanech.  

Na místo vyjela jednotka PS Teplice. Jednalo se o únik nafty ze dvou osobních aut, která měla proražené nádrže po krádeži PHM. U každého auta byla skvrna 2x2m. Jednotka použila sorbent na úklid vyteklé nafty a tmel na ucpání otvorů v nádržích. U jednoho z aut musela jednotka naftu z nádrže přečerpat.
Územní odbor Chomutov
požár kontejneru
28.6. 3:13 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že u výměníku ve Výletní ulici v Chomutově hoří velkokapacitní kontejner. K požáru vyjely jednotky SDH Jirkov a PS Chomutov. Hořel domovní odpad ve velkokapacitním kontejneru. Celý kontejner byl v jednom plameni. Požár poničil blinkr a nárazník vedle stojícího auta. Požár byl zlikvidován v 4:32.
Územní odbor Litoměřice
požár osobního auta
ford focus.jpgford focus.jpg
27.6. 20:23 Na linku tísňového volání 112 bylo oznámeno, že 1km před Lukovem směrem od Lovosic na Bílinu hoří osobní auto Ford Fokus. K požáru vyjela jednotka PS Bílina. Auto bylo objeveno u obce Velemín – Milešov. Auto bylo celé zasaženo požárem. Jednotka požár lokalizovala v 20:48 a zlikvidovala v 21:15. Příčina a výše škody se vyšetřují.
 Územní odbor Žatec
dopravní nehoda kamionu

27.6. 17:41 na linku 112 byl hlášen převrácený kamion na odbočce na Libčeves ve směru z Loun na Most. Na místo vyjely jednotky SDH Libčeves a PS Louny. Cisterna s plastovými granulemi (polypropylen) ležela na boku na krajnici. Nikdo nebyl zraněn. S majitelem cisterny bylo domluveno, že zařídí jeřáb a náhradní cisternu. Komunikace byla průjezdná. Událost byla zlikvidována v 18:18.

vytisknout  e-mailem