HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

30.6. Zásahy - souhrnná zpráva

30.6. 7:33 Na linku tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda osobního auta a kamionu v ulici Karla Maye v Ústí nad Labem – Střekově. 

ilustrační foto.jpgilustrační foto.jpg
K nehodě vyjela jednotka PS Ústí nad Labem. Při nehodě byl jeden člověk zraněn, vzala jej do péče zdravotnická záchranná služba. Jednotka provedla protipožární opatření a asanovala vozovku. Silnice na Sebuzín byla uzavřena a po té průjezdná jedním pruhem.
Územní odbor Děčín
požár slámy
30.6. 3:04 N linku tísňového volání 112 bylo oznámeno, že v obci Jiříkov u prodejny uhlí hoří seno. K požáru vyjely jednotky PS Šluknov a SDH Jiříkov. Na místě bylo zjištěno, že hoří dva balíky slámy. Jednotky nechaly slámu vyhořet a po té požářiště zalily. Požár byl lokalizován v 3:24 a zlikvidován v 4:48.
Územní odbor Děčín
vytažení člověka z koryta potoka
29.6. 18:33 Hasičská jednotka PS Děčín vyjela do Kamenné ulice v Děčíně – Boleticích nad Labem, kde venčený pes stáhl svého pána do potoka. Muž utrpěl zlomeniny a nemohl se dosta ven. Jednotka muže za pomoci nosítek vyprostila z koryta potoka a předala jej zdravotnické záchranné službě.
Územní odbor Teplice
odchyt hada

29:6 17:55 Hasičská jednotka PS Duchcov vyjela na sídliště v obci Košťany – Střelná, kde v kanálku okapu bytového domu u lesa byla spatřena zmije. Nedaleko místa si hrály děti. Obyvatelé domu přikryli ústí kanálku, v němž byl had, velkou zavařovací sklenicí. Hasiči pomocí násady koštěte a lopatky dostali hada do uzavíratelného kbelíku a vypustili v lese na neobydleném místě.

vytisknout  e-mailem