HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

4.10. Vylitý olej a další zásahy

4.10. 9:07 Hasičská jednotka HZS PS Teplice vyjela do ulice Josefa Hory v Teplicích, kde byla na křižovatce olejová skvrna.  

Jednotka olej zasypala sorbentem. Na místo byla povolána zpráva a údržba silnici aby provedla konečný úklid.
Územní odbor Chomutov
vosy v základní škole
4.5. 8:57 Hasičská jednotka HZS PS Chomutov odstranila vosí hnízdo v podhledu v základní škole v Hornické ulici v Chomutově. Hasiči podhled rozebrali, hnízdo odsáli vysavačem.
Územní odbor Žatec
dopravní nehoda
3.10. 21:31 Na linku tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda motocyklu u obce Kozly na silnici číslo 15 směrem od Loun na Bílinu okres Louny. K nehodě vyjely jednotky HZS PS  Louny, HZS PS Bílina, SDH Libčeves. Řidič motocyklu při nehodě zemřel.
Územní odbor Děčín
požár trávy
3.10. 17:10 Hasičská jednotka HZS PS Děčín vyjela do obce Malšovice - Hliněné, odkud byl nahlášen požár trávy. Hořela biomasa – posečená tráva na hromadě. Hasiči požár lokalizovali v 17:59 a zlikvidovali v 18:16.
Územní odbor Teplice
spálené jídlo na plotně
3.10. 18:31 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že se kouří z okna sedmipatrové budovy v ulici Na konečné v Teplicích – Proseticích. K požáru vyjela jednotka HZS PS Teplice. Bylo zjištěno, že se jedná o spálené maso na plotně. Zlikvidováno v 18:44. Byt byl odvětrán.
Územní odbor Děčín
dopravní nehoda

3.10. 16:03 Hasičská jednotka HZS PS Česká kamenice vyjela k dopravní nehodě v České Kamenici – Lísce. Jednalo se o dopravní nehodu osobního auta Škoda Superb, řidič si stěžoval na bolest na hrudi. Byl předán zdravotnické záchranné službě.

vytisknout  e-mailem