HZS Karlovarského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Během noci zasahovali hasiči kvůli větru na řadě míst

AKTUALIZACE - přidané nové fotky. Tři desítky výjezdů evidují hasiči v Karlovarském kraji v souvislosti s větrem během noci z úterý na středu. Ve všech případech se jednalo o popadané stromy. 

První událost řešili hasiči pár minut po desáté hodině večer u Kynšperka nad Ohří. Spadlé stromy zde blokovaly silnici R6. Do půlnoci pak přijali hasiči ještě dalších patnáct hlášení o popadaných stromech na silnice po celém kraji. Do sedmé hodiny ráno pak celkem evidují téměř tři desítky takových událostí. Všechny se týkaly spadlých stromů a ani v jednom případě nemají hasiči hlášeno, že by spadlé stromy způsobily nějakou škodu. Pomoc hasičů bylo potřeba u Šabiny, Lomnice, Lokte, Kraslic, Staré Role, Bukovan, Boučí, Aše, Karlových Varů, Pramenů, Staré Vody, Teplé či Bochova. Celkem během noci zasahovalo 23 jednotek hasičů.
 
Během zásahu jednotky z Březové na Sokolovsku hasiči nejen odklidili popadané stromy v okolí Arnoltova, navíc našli i srnku uvězněnou v pletivu. Hasiči zvíře opatrně vysvobodili z drátů a vypustili zpět do volné přírody.
Fotogalerie z tohoto výjezdu ZDE:
 
Fotky ze zásahu stanice Karlovy Vary na silnici na Kyselku: 
TZ odstranění stromu Hubertus - B (1).JPG
TZ odstranění stromu Hubertus - B (3).JPG
TZ odstranění stromu Hubertus - B (2).JPG
 

vytisknout  e-mailem