HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Bouřka - vítr, déšť - následky.

Od 17:00 13.6. vyjely hasičské jednotky v okresu Litoměřice k 17 odstraňování spadlých stromů a větví. Následkem prudkého deště a větru vyjely hasičské jednotky v okresu Chomutov , Louny od 14:50 k deseti čerpáním a odváděním vody a deseti odstraňováním spadlých stromů. 

Vítr ilustrační.jpgVítr ilustrační.jpg
13. června
Následky bouřky - déšť vítr
Od 17:00 13.6. vyjely hasičské jednotky  v okresu Litoměřice k 17 odstraňování spadlých stromů a větví. Většinou spadaly větve a stromy na silnice, v Horních Řepčicích spadl strom na trať, v Lukově spadl strom na dráty elektrického vedení.
V 17:07 spadl strom na dvě zaparkovaná vozidla v Ústí nad Labem - Střekově a v 17:47 pročistili hasiči kanalizaci, aby mohla odtéct voda ze zatopené vozovky pod mostem v Děčínské ulici v Ústí nad Labem - Střekově.
Následkem prudkého deště a větru vyjely hasičské jednotky v Ústeckém kraji 13.6. od 14:50 k deseti čerpáním a odváděním vody a deseti odstraňováním spadlých stromů. Nejvíce čerpaly a odváděly vodu v okresu Chomutov - 6 zásahů, v okresu Most - 3 a v okresu Louny - 1 zásah. Jednalo se především o pročisťování kanálových v pustí a odčerpávání vody. Voda ve vchodu a voda v domě v Klášterci nad Ohří, voda ve výtahu v Horním Litvínově, zatopené parkoviště v Kadani, voda ve sklepě v Petrohradu.
Spadlé stromy odstraňovaly jednotky v okresu Most - 4, Teplice - 3, Ústí - 1, Litoměřice - 1. Stromy ležely na komunikacích.  
 

vytisknout  e-mailem