SOŠ PO a VOŠ PO  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dny hasičů Zlínského kraje za účasti SOŠ PO a VOŠ PO

Ve dnech 24.-25. května 2024 se na výstavišti v Kroměříži konaly Dny hasičů Zlínského kraje. Také naše škola přispěla do programu svou účastí. 

Dva lektoři byli přítomni po oba dny na stánku naší školy, kde představovali návštěvníkům činnosti vykonávané naší školou. Také jim vysvětlovali možnosti vzdělávání, které poskytujeme, zejména znovuotevřeného středoškolského vzdělávání v oboru Požární ochrana. O tento obor byl velký zájem mezi přítomnými žáky ZŠ a jejich rodiči, stejně jako o možnost Vyššího odborného vzdělávání mezi návštěvníky, kteří již maturitní vysvědčení vlastní. Návštěvníky našeho stánku zajímalo také zázemí a vybavení školy, které je využíváno při výuce jak v kurzech pro získání odborné způsobilosti, tak při středoškolské a vyšší odborné výuce.

Součástí tohoto svátku hasičů ve Zlínském kraji bylo i ocenění hasičů medailemi za věrnost a slib nováčků. Tohoto slavnostního aktu se za naši školu zúčastnil zástupce ředitele SOŠ PO a VOŠ PO plk. Mgr. Lukáš Kmec, MBA.

Další informace k průběhu Dnů hasičů Zlínského kraje naleznete na tomto odkazu: https://www.hzscr.cz/clanek/hzs-zlinskeho-kraje-menu-informacni-servis-zpravodajstvi-2024-dny-hasicu-zlinskeho-kraje.aspx

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem