HZS Karlovarského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dodávka se převrátila na bok, hasiči museli vyprošťovat

AKTUALIZACE - přidaná fotogalerie z vážné dopravní nehody u Mariánských Lázní. Dvě zraněné osoby transportovala záchranná služba do nemocnice, řidiče dodávky pak přepravila letecky. 

Vážná dopravní nehoda se stala před polednem na silnici č. 21 u Mariánských Lázní. Na obchvatu města mezi Drmoulem a Velkou Hleďsebí se převrátila dodávka, ve které v tu chvíli jely dvě osoby. Mladší z nich byla připoutaná na invalidní vozík, starší muž pak zůstal zaklíněný pod převrácenou dodávkou. Hasiči oba vyprostili a předali do péče záchranné služby. Na její pokyn pak hned vedle místa nehody připravili prostor pro přistání záchranářského vrtulníku, ten transportoval vážně zraněného muže letecky do nemocnice, jeho syna pak převezla sanitka. O úklid vozovky se postarali přivolaní pracovníci správy a údržby silnic.
 
Fotogalerie ZDE:
 
K této vážné nehodě vyjížděli mariánskolázeňští hasiči z předchozí nehody, kdy zasahovali na silnici v části města Chotěnov-Skláře. Zde havarovalo jedno osobní auto, které se převrátilo na střechu (na fotografiích pod textem), a zraněnou řidičku převezla sanitka záchranné služby. Hasiči zajistili místo nehody a po úklidu uniklých provozních látek byli odvolání k další, podstatně vážnější kolizi.
 
Zasahující jednotky:
 
HZS Mariánské Lázně (CAS 20 MAN, VEA Š Fabia)
 
P9120008.jpg
 
P9120003.jpg
 

vytisknout  e-mailem