HZS Olomouckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda s tragickými následky – Horní Loděnice

Dvě jednotky z řad profesionálních a dobrovolných hasičů zasahovaly u tragické dopravní nehody, ohlášené v tísňovém hovoru, krátce po dvacáté hodině večerní 7.7.2016. Dle získaných informací došlo ke střetu dvou vozidel s větším počtem zraněných osob. 

Operační středisko k místu ihned vyslalo profesionální jednotku požární stanice Šternberk a dobrovolné hasiče Moravský Beroun. Hasiči po svém příjezdu zahájili nutná bezpečnostní opatření a likvidaci zahoření jednoho z havarovaných vozidel. Poté z vozidla vyprostili jednoho ze zaklíněncýh řidičů, a dále asistovali při práci posádek zdravotnické záchranné služby. Následky jsou velmi vážné, pří nehodě došlo k vážným zraněním čtyř osob, u páté osoby, řidiče druhého vozidla,  přivolaný lékař bohužel mohl konstatovat pouze smrtelné zraněni.

Hasiči v následujícím čase pokračovali v likvidaci úniku provozních kapalin. Asistovali při šetření Policii ČR. Místo události nasvětlovali, poté vyprostili tělo zemřelé osoby. V závěru vypomohli při naložení vozidel odtahovou společností.


Zdeněk Hošák - HZS Olomouckého kraje

Odkazy do noveho okna

IMG_9180

IMG_9180 

Detailní náhled

IMG_9185

IMG_9185 

Detailní náhled

IMG_9292

IMG_9292 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem