HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda u Hošťky, vyproštění člověka v Prunéřově, požár osobního auta v Mostě.

Požár zaparkovaného auta v Mostě zasáhl i dva vedle stojící osobní vozy. 

Územní odbor Litoměřice
Dopravní nehoda
15.4. 8:00 Jednotka HZS ÚK ze stanice Štětí vyjela na žádost Zdravotnické záchranné služby k dopravní nehodě u obce Hošťka okres Litoměřice. Osobní auto narazilo do stromu. Při nehodě byl jeden člověk zraněn. hasiči asistovali Zdravotnické záchranné službě. Zraněný byl dopraven do nemocnice vrtulníkem Letecké záchranné služby.
Územní odbor Chomutov
Vyproštění zavaleného člověka
14.4. 14:19 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že v areálu ČEZ v Prunéřově je zasypaný muž. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Klášterec nad Ohří a podniková jednotka ČEZ a.s. Elektrárny Prunéřov. Muž byl po ramena zasypán v uhlí. Hasiči jej vyprostili a předali Zdravotnické záchranné službě.
požár auta Most 1.jpgpožár auta Most 1.jpg
Územní odbor Most
Požár auta
14.4. 5:31 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří auto u mateřské školy v ulici Antonína Sochora v Mostě. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Most. Při příjezdu hasičů na místo bylo osobní auto zasaženo požárem celé a oheň zasáhl i dvě vedle stojící auta. Hasiči požár zlikvidovali v 6:43.  Příčinu požáru vyšetřuje Policie ČR. Škoda na vozidle byla předběžně odhadnuta na 60 tisíc Kč. Škoda na okolo stojících vozidlech byla odhanuta na 100 tisíc Kč.
Odkazy do noveho okna

požár auta Most 1

požár auta Most 1 

Detailní náhled

požár auta Most 2

požár auta Most 2 

Detailní náhled

požár auta Most

požár auta Most 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem