HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehody převracely auta

Bartošovice v Orlických horách – dopravní nehoda – 25. 6. 11:27

V úterý před polednem došlo k na komunikaci mezi Neratovem a Orlickým Záhořím k dopravní nehodě osobního automobilu a nákladního vozidla. Osobní vůz skončil po nehodě převrácený na bok, jeden člověk byl při události zraněn. Hasiči se postarali o zajištění místa události a provedli také opatření proti vzniku požáru. Komunikace byla na nezbytně nutnou dobu při provádění záchranných a likvidačních prací uzavřena. Na místě zasahovali profesionální hasiči ze stanice Rychnov nad Kněžnou a JSDH Rokytnice v Orlických horách.

Praskačka – dopravní nehoda – 25. 6. 15:25

Na 82. kilometru dálnice D11 v katastru části Krásnice zasahovali profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská a další složky IZS u dopravní nehody osobního automobilu a dodávky. Při nehodě byly dvě osoby zraněny. Hasiči asistovali záchranářům při poskytování první pomoci zraněným. Provoz byl v místě nehody sveden do jednoho jízdního pruhu. Asi po 90 minutách byla komunikace zprůjezdněna a hasiči se vrátili zpět na stanici.

Hradec Králové – dopravní nehoda – 25. 6. 15:26

Dopravu v centru Hradce Králové blokovala dopravní nehoda osobního vozidla, které se převrátilo na bok a zůstalo ležet uprostřed komunikace. Z havarovaného vozidla museli hasiči jednu osobu vyprostit, zdravotničtí záchranáři převezli do zdravotnického zařízení celkem dvě osoby. Jednotka hasičů zajitila havarovaný vůz proti vzniku požáru a odpojila akumulátor.  Komunikace musela být na nezbytně nutnou dobu při provádění záchranných prací uzavřena, dopravu řídili městští policisté, hasiči následně odstranili havarovaný vůz mimo vozovku a povrch komunikace uklidili. Místo zásahu si převzali policisté, na místě zasahovala profesionální jednotka z centrální stanice.

DN Hradec králové, Komenského.jpg

Martina Götzová, tisková mluvčí
FOTO: HZS Královéhradeckého kraje

Odkazy do noveho okna

DN D11 (1)

DN D11 (1) 

Detailní náhled

DN D11 (2)

DN D11 (2) 

Detailní náhled

DN D11 (3)

DN D11 (3) 

Detailní náhled

DN Hradec králové, Komenského

DN Hradec králové, Komenského 

Detailní náhled

DN Neratov (1)

DN Neratov (1) 

Detailní náhled

DN Neratov (2)

DN Neratov (2) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem