HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehody v okresu Teplice, Louny a Litoměřice.

U dvou z nich zasahoval vrtulník Letecké záchranné služby. 

vrtulník ilustrační.jpgvrtulník ilustrační.jpg
10.dubna
Územní odbor Teplice
Dopravní nehoda osobního auta
10.4. 8:45 Na linku tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda osobního auta jeden kilometr za Teplicemi ve směru na Dubí. V autě byl zaklíněný zraněný člověk. K nehodě vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Teplice a vrtulník Letecké záchranné služba. Hasiči zraněného člověka z havarovaného auta vyprostili a předali zdravotníkům.
Územní odbor Žatec
Dopravní nehoda vlaku a auta
10.4. 8:21 Jednotka HZS ÚK ze stanice Žatec, dvě podnikové jednotky SŽDC a dobrovolná jednotka z Libočan vyjely k dopravní nehodě vlaku a osobního automobilu u obce Žabokliky okres Louny. Při nehodě bili zraněni tři lidé z automobilu. Ve vlakové soupravě nebyl nikdo zraněn. Místo byl předáno železničním jednotkám.
Územní odbor Litoměřice
Dopravní nehoda dvou osobních aut
10.4. 7:11 Jednotka HZS ÚK ze stanice Lovosice a dobrovolná jednotka z Třebenic vyjely k dopravní nehodě dvou osobních aut u obce Čížkovice. Při nehodě byli dva lidé zraněni. Jeden z nich byl naložen do vrtulníku a druhý do sanitky. Silnice byla po dobu zásahu neprůjezdná. Hasiči spolupracovali se Zdravotnickou záchrannou službo a uklidili vozovku. Silnice byla zprůjezdněna kyvadlově.
 

vytisknout  e-mailem