HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dva zranění senioři po nehodě v Lužné

(18.9.2015) Dopravní nehoda jednoho osobního automobilu, která se stala v obci Lužná, zaměstnala odpoledne jednotku profesionálních hasičů ze stanice Vsetín. 

V 13:53 hodin přijalo krajské operační středisko hasičů informaci o nehodě osobního automobilu, ve kterém zůstaly dvě osoby, a bylo nutné je vyprostit. Na místo byla okamžitě vyslána jednotka profesionálů ze Vsetína, která se zrovna vracela z jiného zásahu.
 
Po příjezdu na místo události bylo zjištěno, že zde došlo k nehodě osobního vozidla zn. Peugeot, které sjelo mimo komunikaci a havarovalo. Ve vozidle cestovaly dvě osoby. Ještě před příjezdem hasičů jim z vraku pomohli obyvatelé, kteří se zrovna nacházeli poblíž. Hasiči provedli zabezpečení místa nehody a poskytli oběma zraněným první předlékařskou pomoc. Po příjezdu zdravotnické záchranné služby byli předáni do jejich péče.
 
Jednotka dále provedla protipožární zabezpečení vozu a uniklé provozní kapaliny zlikvidovala pomocí sorbentů. Vzhledem k nepřehledné situaci na komunikaci, kdy havarované vozidlo částečně zasahovalo do jednoho jízdního pruhu, prováděli hasiči kyvadlové řízení dopravy.
 
Po předání místa události policii a po provedení úklidu vozovky se jednotka vrátila zpět na základnu.
 
 
Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje
Odkazy do noveho okna

DN_Luzna (1)

DN_Luzna (1) 

Detailní náhled

DN_Luzna (2)

DN_Luzna (2) 

Detailní náhled

DN_Luzna (3)

DN_Luzna (3) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem