HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dvě dopravní nehody. Dva zranění.Tři zničená vozidla.

(9.2.2016) V dopoledních hodinách zasahovaly jednotky profesionálních hasičů u Jestřabí na Zlínsku a Záříčí na Kroměřížsku. 

V 08:18 hodin byla vyslána jednotka profesionálních hasičů stanice Slavičín a v 08:48 hodin i jednotka slavičinských dobrovolných hasičů na místo dopravní nehody dvou osobních vozidel, ke které došlo na komunikaci II. třídy č. 495 u obce Jestřabí. Jedno z havarovaných vozidel skončilo po střetu v příkopu, druhé zůstalo stát na komunikaci, kterou částečně blokovalo. Při nehodě došlo k menšímu úniku provozních kapalin. Ten hasiči zlikvidovali za pomocí sorbentů. Nehoda si vyžádala zranění jedné osoby. Ta byla převezena zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. Po zadokumentování nehody policisty dokončili hasiči úklid komunikace a pomohli s naložením havarovaných vozidel na odtahovou službu. V průběhu zásahu hasiči také zabezpečovali řízení provozu v místě nehody.

K druhé dopravní nehodě došlo po deváté hodině na komunikaci z obce Záříčí směrem na Vlkoš. Osobní vozidlo zn. Hyundai  vyjelo mimo komunikaci, kde se převrátilo přes střechu a skončilo v blízkém poli. V 09:36 hodin dorazila na místo hlášené nehody jednotka profesionálních hasičů stanice Kroměříž. V době příjezdu hasičů byl zraněný řidič mimo vrak vozidla a v péči posádky zdravotnické záchranné služby. Hasiči zajistili havarované vozidlo proti vzniku požáru a úniku provozních kapalin. Po odstranění následků nehody ukončili v 10:07 hodin hasiči zásah na místě události.

Autor: por. Bc. Libor Netopil – tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

Odkazy do noveho okna

01 Jestřabí

01 Jestřabí 

Detailní náhled

02 Jestřabí

02 Jestřabí 

Detailní náhled

03 Jestřabí

03 Jestřabí 

Detailní náhled

04 Jestřabí

04 Jestřabí 

Detailní náhled

05 Záříčí

05 Záříčí 

Detailní náhled

06 Záříčí

06 Záříčí 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem