HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dvě dopravní nehody osobních vozidel a dodávek

(29.11.2016) Profesionální hasiči odstraňovali následky dopravních nehod v Uherském Hradišti a v jeho městské části Vésky. 

Na místě první z hlášených dopravních nehod zasahovali profesionální hasiči ze stanice Uherské Hradiště od 11:54 hodin. K události došlo na ulici Svatojířské nábřeží poblíž centra města. Kolize dodávkového vozidla zn. Volkswagen a osobního vozidla zn. Audi se obešla bez zranění osob. Hasiči zajistili vozidla proti vzniku požáru a úniku provozních kapalin. Po zadokumentování události policisty hasiči uklidili vozovku od střepů, plastů a částí karoserií vozidel.

K druhé dopravní nehodě osobního vozidla zn. Kia a dodávky zn. Ford došlo v městské části Uherské Hradiště – Vésky. Jednotka uherskohradišťských profesionálních hasičů byla na místo vyslána v 16:48 hodin. Při nehodě došlo ke zranění jedné osoby. Ta skončila v péči posádky zdravotnické záchranné služby. Hasiči zajistili místo nehody, obě havarovaná vozidla a pomocí sorbentů likvidovali únik motorového oleje na komunikaci. Po uklizení vozovky byl zásah jednotky na místě události ukončen.

Autor: por. Bc. Libor Netopil, tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

Odkazy do noveho okna

 01 Uh. Hradiště

01 Uh. Hradiště 

Detailní náhled

 02 Uh. Hradiště

02 Uh. Hradiště 

Detailní náhled

 03 Uh. Hradiště

03 Uh. Hradiště 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem