HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dvě nedělní nehody u Bavorovic

Téměř ve stejném místě ale s několika hodinovým časovým rozdílem havarovaly u Bavorovic v neděli 26. ledna dva osobní automobily. 

11:41      Dopravní nehoda – K nehodě, jež byla ohlášena s nutností vyproštění zraněných osob, vyjely k obci Bavorovice osádky rychlého zásahového automobilu a cisterny profesionálních hasičů ze stanice České Budějovice. Jako posilová jednotka byla svolána jednotka SDH obce Hluboká nad Vltavou. Když hasiči přijeli na místo, nalezli havarovaný vůz značky Mazda mimo komunikaci mezi stromy. Ve voze cestovaly dvě osoby, kterým z auta pomohl řidič jiného projíždějícího vozu. Obě dvě osoby odvezli zdravotníci ZZS do nemocnice. Zasahující hasiči zajistili místo nehody a odpojili u Mazdy autobaterii. Zásah hasičů byl ukončen krátce po 12. hodině. Nehodu na místě šetřila Policie ČR.
 
17:24      Dopravní nehoda – Profesionální jednotka ze stanice České Budějovice zasahovala u další dopravní nehody, která se stala na stejném místě silnici č. 105 u Bavorovic jako nehoda z nedělního poledne. I v tomto případě se jednalo o nehodu jednoho osobního automobilu, který skončil otočený na střeše v potoce. Zraněného řidiče nebylo nutné vyprošťovat, převzali si ho zdravotníci ZZS. Hasiči provedli u vozu protipožární opatření a opatření proti úniku provozních kapalin. Poté, co jednotka HZS otočila auto zpět na kola, zásah ukončila. Nehodu šetřila Policie ČR.

Přiložené fotografie jsou z nehody v 11:41 hodin.

Odkazy do noveho okna

1 Dopravní nehoda OA, Bavorovice - 26. 1. 2014 (1)

1 Dopravní nehoda OA, Bavorovice - 26. 1... 

Detailní náhled

2 Dopravní nehoda OA, Bavorovice - 26. 1. 2014 (2)

2 Dopravní nehoda OA, Bavorovice - 26. 1... 

Detailní náhled

3 Dopravní nehoda OA, Bavorovice - 26. 1. 2014 (3)

3 Dopravní nehoda OA, Bavorovice - 26. 1... 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem