HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dvě zraněné osoby po dopravní nehodě u Petrůvky

(16.10.2015) K dopravní nehodě dvou vozidel se zraněním osob byla vyslána dnes krátce po desáté hodině dopoledne jednotka profesionálů ze stanice Slavičín.  

Ke střetu osobních automobilů došlo v zatáčce na silnici II. třídy č. 493 za obcí Petrůvka ve směru na Luhačovice. Hasiči ihned po příjezdu zajistili místo nehody a provedli protipožární zabezpečení obou havarovaných vozů. V Renaultu cestovaly tři osoby, z nichž jedna utrpěla lehčí zranění. V druhém voze značky Seat cestoval pouze řidič, který byl po ošetření posádkou zdravotnické záchranné služby odvezen na další pozorování do nemocnice.
 
Vzhledem k tomu, že se nehoda stala na nepřehledném úseku komunikace, zajistili hasiči řízení dopravy. Únik provozních kapalin, ke kterému po nárazu došlo, byl odstraněn pomocí sorbentů.
 
Po zadokumentování nehody policií byla vozidla odstraněna z komunikace a naložena na odtahovou službu. Jednotka následně provedla úklid vozovky od střepů a úlomků, a po necelých čtyřech hodinách zásahu se vrátila zpět na svou základnu.
 
 
Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje
Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem