HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči a zdravotníci Jihočeského kraje budou mít nově vybavená operační střediska

 

V pátek 27. listopadu 2015 v 10 hodin bude na Operačním a informačním středisku HZS Jihočeského kraje a zdravotnickém operačním středisku Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje slavnostně zahájen provoz nových technologií, které byly pořízeny z Krajského standardizovaného projektu Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje IOP, výzva 11, a z Krajského standardizovaného projektu Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje – IOP, výzva 11. Současně budou představena nová sanitní vozidla a technologie pořízené ZZS JčK v rámci projektu Technologické vybavení ZZS JčK a zavedení služeb e-Health – IOP, výzva 23.

Logolinka_vsechny

Přijměte pozvání na naši slavnostní akci, která proběhne na Operačním a informačním středisku HZS Jihočeského kraje na Pražské třídě v Českých Budějovicích. Je pro Vás připravena prohlídka Operačního a informačního střediska HZS Jihočeského kraje a malé občerstvení. Následuje prohlídka vozidel a operačního střediska ZZS JčK.

 

Více o projektu:

http://www.hzscr.cz/clanek/jednotna-uroven-informacnich-systemu-operacniho-rizeni-a-modernizace-technologii-pro-prijem-tisnoveho-volani-zakladnich-slozek-integrovaneho-zachranneho-systemu-402999.aspx

http://is-izs.izscr.cz

Více o Integrovaném operačním programu:

www.strukturalni-fondy.cz/iop a www.kvalitazivota.eu.

 

vytisknout  e-mailem