HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči dnes dopoledne zasahovali u několika dopravních nehod

Hasiči v Královéhradeckém kraji v pondělí 2. prosince 2013 dopoledne zasahovali u šesti dopravních nehod. 

Územní odbor Trutnov
Profesionální hasiči z Trutnova vyjeli před půl sedmou ráno k nehodě, která se stala na silnici z Volanova směrem na Jičín. Osobní vozidlo skončilo na střeše mimo vozovku. Při příjezdu hasičů na místo se ve vozidle ani v jeho blízkosti nikdo nenacházel. Hasiči zajistili auto proti požáru a úniku provozních náplní. Vzápětí byli odvoláni k další dopravní nehodě, která se stala ve Volanově.
 
Po střetu osobního vozidla s autobusem hasiči vyprošťovali řidičku
 
K vážné dopravní nehodě došlo v pondělí 2. prosince 2013 ráno v ulici Jičínská ve Volanově na Trutnovsku. Při srážce osobního vozidla a autobusu byli zraněni celkem čtyři lidé. Událost byla na operační středisko hasičů ohlášena v 06:37 hodin. Profesionální hasiči z Trutnova byli na místě během pár minut. Po střetu zůstala řidička osobního auta zaklíněná uvnitř vraku. Hasiči jí poskytli nezbytnou předlékařskou pomoc a opatrně ji vyprostili z havarovaného auta. Žena byla po vyproštění předána do péče záchranné služby, která ji převezla do nemocnice. V autobuse cestovalo celkem osm lidí. Dva cestující a řidič byli lehce zraněni a také převezeni na vyšetření do nemocnice. Hasiči zajistili osobní auto proti požáru a odpojili autobaterii. Po zadokumentování události Policií ČR hasiči pomohli s naložením osobního vozidla na odtah. Odtažení autobusu si zajistil majitel přepravní společnosti. Příčiny nehody šetří Policie ČR.
 
 
Územní odbor Hradec Králové
K dopravní nehodě osobního vozidla vyjeli dnes 2. prosince 2013 před osmou hodinou ráno hasiči HZS podniku Čepro Cerekvice na silnici k obci Sadová na Hradecku. Osobní vůz skončil mimo vozovku. Nehoda se obešla bez zranění. Hasiči vyprostili automobil zpět na silnici.
 
Řidička skončila s autem v poli
 
Dnes 2. prosince 2013 dopoledne došlo k dopravní nehodě na silnici u obce Suchá na Hradecku. Na místo události vyjeli krátce před půl devátou dopoledne profesionální hasiči z Hradce Králové – stanice Pražská a dobrovolní hasiči z Nechanic. Mladá řidička osobního auta Peugeot vyjela ze silnice do příkopu a skončila v poli. Žena utrpěla lehčí zranění a při příjezdu hasičů byla již v péči záchranné služby. Hasiči zabezpečili auto proti požáru a odpojili autobaterii. Příčiny nehody šetří Policie ČR.
 
Foto: stanice Hradec Králové – Pražská
 
 
Územní odbor Rychnov nad Kněžnou
 
V Rychnově nad Kněžnou narazil autobus do tří osobních vozidel
 
Profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou byli v pondělí 2. prosince 2013 ráno přivoláni k vážné dopravní nehodě, která se stala v ulici Jiráskova v Rychnově nad Kněžnou. Řidič autobusu z dosud nejasných příčin narazil do tří stojících osobních vozidel. V jednom vozidle zůstala zaklíněná těhotná řidička. Hasiči museli pomocí speciálního hydraulického nářadí vyprostit zraněnou ženu, kterou následně předali do péče záchranářů. Do nemocnice bylo převezeno také jedno dítě na pozorování. Hasiči zajistili havarovaná auta a autobus proti požáru. Silnice č. I/14 byla v místě nehody uzavřena. Příčiny nehody šetří Policie ČR.
 
Foto: stanice Rychnov nad Kněžnou
 
 
Územní odbor Náchod
Bez zranění se obešla nehoda dvou osobních vozidel u obce Bezděkov nad Metují. Na místo události vyjeli v 10:07 hodin profesionální hasiči z Náchoda a dobrovolní hasiči z Police nad Metují. Jedno z havarovaných aut skončilo mimo vozovku. Hasiči provedli protipožární opatření u vozidel a zajistili je proti úniku provozních kapalin. Příčiny nehody šetří Policie ČR.
 
 
Odkazy do noveho okna

13-12-02 Rychnov nad Kněžnou (1)

13-12-02 Rychnov nad Kněžnou (1) 

Detailní náhled

13-12-02 Rychnov nad Kněžnou (2)

13-12-02 Rychnov nad Kněžnou (2) 

Detailní náhled

13-12-02 Rychnov nad Kněžnou

13-12-02 Rychnov nad Kněžnou 

Detailní náhled

13-12-02 Suchá (1)

13-12-02 Suchá (1) 

Detailní náhled

13-12-02 Suchá (2)

13-12-02 Suchá (2) 

Detailní náhled

13-12-02 Suchá

13-12-02 Suchá 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem