HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči jedoucí pro novojičínského strážníka mají ve středu poslední etapu

Uvnitř je odkaz na web HZS Zlínského kraje s fotografiemi cyklohasičů ve Zlíně... 

            Více než tři desítky profesionálních hasičů ze tří moravských krajů, mezi nimi i jedna žena, absolvovaly od pondělí 18.5. do úterý 19.5.2015 na kolech přes 300 kilometrů na silnicích mezi jihočeským městečkem Borovany a krajským městem Zlín s noční přestávkou ve Znojmě.
 
            Poslední, třetí etapa charitativní cykloakce s názvem „Sbírka pro Martina 2015“ je na programu ve středu, kdy hasičští nadšenci pojedou ze Zlína do moravskoslezského okresního města Nový Jičín.
 
            Cíl charitativní cykloakce bude ve středu 20.5. v poledne na Masarykově náměstí v Novém Jičíně, kde hasiči předají peněžní dar svému kolegovi ze složky IZS a strážníkovi zdejší městské policie Martinu Davidovi. Ten nedávno ovdověl a v péči má dvě malé děti. Více o sbírce (a jejím prodloužení) je na stránkách MP Nový Jičín, mj. na: http://www.mpnj.cz/o-nas/sbirka-pro-martina/
 
            V pelotonu se ve všech třech etapách akce s názvem „Sbírka pro Martina 2015“ objevují hasiči převážně z Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje (HZS MSK) a ze Záchranného útvaru HZS ČR v Hlučíně, s nimi jedou i jejich kolegové z HZS Zlínského a HZS Jihomoravského kraje. Doprovázet by je měl už ze Zlína na kole i ředitel Městské policie Nový Jičín Jiří Klein.
 
            Další zájemci se mohli připojit v rámci každé etapy a absolvovat akci podle individuálních možností.
 
Info a foto ze Zlína: http://www.hzscr.cz/docDetail.aspx?docid=21909363&docType=ART

vytisknout  e-mailem