HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči JSDH Domažlice uspořádali humanitární věcnou sbírku.

Humanitární věcnou sbírku , kterou jsme pro povodně 2013 organizovali ve dnech 8. -11. června 2013 jsme v sobotu 15. června odvezli do obce Hřensko. Zde byla předána do rukou starosty obce pana Jana Havla a pracovníkům obecního úřadu. Pan starosta tímto prostřednictvím děkuje všem , kteří se zapojili do sbírky.

Účast občanů na sbírce nás velmi mile překvapila a celková odhadovaná hodnota sbírky se blížila k dvěma stům tisícům korun.

Jen pro zajímavost jsme vezli 439 litrů Sava, 1190 litrů balené pitné vody, 70 litrů Jaru, 130 litrů nejrůznějších tekutých čistících prostředků, 821 párů rukavic, 136 kýblů a kbelíků a 140 mýdel. Dále pak košťata smetáky, lopaty, karimatky,deky, krémy na ruce a čistící písky.

Dokonce jsme nakládali i několik autolékárniček, nočník , bublifuk nebo třeba fén na vlasy. Každopádně byla sbírka velice pestrá.

I za pořádající Sbor dobrovolných hasičů v Domažlicích bych rád poděkoval všem, kteří se na přípravě a realizaci podíleli, a také těm, kteří nás svým darem podpořili.

Bylo to pro správnou věc.

Děkuji

Luboš Mleziva
místostarosta SDH Domažlice

vytisknout  e-mailem