HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči likvidovali požár vozu a následky nehod motocyklistů

HZS Pardubického kraje, územní odbor Chrudim
Požár osobního vozuPožár osobního vozu
V neděli 12. října zasahovali profesionální hasiči z Chrudimi a dobrovolní hasiči z Chrasti na silnici mezi obcemi Řestoky a Rosice, kde došlo k požáru osobního vozidla. Požár hasiči dostali pod kontrolu v 8.04 hodin a zcela ho zlikvidovali v 8.15 hodin. Požár hasiči likvidovali pomocí vysokotlakého proudy vody. Při požáru nedošlo ke zranění. Škoda byla předběžně vyčíslena na 25 tisíc korun, příčinou vzniku požáru byla pravděpodobně technická závada.
 
HZS Pardubického kraje, územní odbor Pardubice
            K nehodě motocyklu do Chvaletic vyjeli přeloučští hasiči v pondělí 13. října v 5.20 hodin. Hasiči spolu se zdravotníky ihned poskytli první pomoc
Motocyklista v pondělí ráno havaroval ve ChvaleticíchMotocyklista v pondělí ráno havaroval ve Chvaleticích
zraněnému motocyklistovi. Silnice byla průjezdná pouze v jednom směru. Hasiči nasvěcovali místo nehody pro řádné zadokumentování kolize a po odstranění všech následků nehody se hasiči vrátili zpět na základnu.
 
            Hasiči z Holic vyjížděli v pondělí 13. října v 7.49 hodin k nehodě motocyklu a osobního vozu. K nehodě došlo přímo v Holicích, v ulici Pardubické. Při nehodě byla zraněna jedna osoba, které hasiči poskytli první před lékařskou pomoc a po příjezdu zdravotnické záchranné služby byl pacient předán do jejich péče. Hasiči odstranili následky nehody a vrátili se na základnu.
 
 
 
Vendula Horáková, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem