HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči odstraňovali následky několika nehod

Odstraňování následků nehody ve ZderaziOdstraňování následků nehody ve Zderazi
Nehoda na silnici mezi Chrudimí a obcí OstřešanyNehoda na silnici mezi Chrudimí a obcí Ostřešany
HZS Pardubického kraje, územní odbor Chrudim
Ve středu 3. října v 15. 21 hodin zasahovali profesionální hasiči z Hlinska a dobrovolní hasiči z Proseče ve Zderazi směrem na Polanku, kde došlo ke kolizi osobního vozidla. Ten narazil z dosud nezjištěných příčin do stromu. Hasiči poskytli řidiči první před lékařskou pomoc a po příjezdu zdravotníků byl předán do jejich péče a umístěn do sanitního vozu. Jakmile byla nehoda zadokumentovaná, hasiči provedli odtah vozidla a při odstraňování následků nehody musel být pokácen i strom, do něhož muž s vozem narazil.
 
Krátce před třiadvacátou hodinou vyjela jednotka hasičů z Chrudimi k nehodě, jež se stala na silnici z Chrudimi na Ostřešany. Po příjezdu na místo hasiči zjistili, že se jedná o automobil na střeše a v něm se nikdo nenachází. Hasiči zabezpečili automobil proti požáru, zasypali unikající provozní kapaliny a po zadokumentování nehody policisty, pomocí navijáku, přetočili vozidlo zpět na kola. Poté provedli hasiči úklid vozovky a vrátili se na základnu.
 
HZS Pardubického kraje, územní odbor Svitavy
            Za Moravskou Třebovou do kopce Rozstání vyjížděli hasiči ve středu 3. října krátce po 17 hodině. Střetla se zde dvě osobní vozidla – Seat Cordoba a Škoda Felicia. Při nehodě byly zraněny celkem čtyři osoby. Hasiči zajistili místo nehody, pomohli s ošetřením zraněných osob a odstranili následky nehody. V 19.29 hodin se hasiči vrátili zpět na základnu.
 
 
 Vendula Horáková, tisková mluvčí
 

vytisknout  e-mailem