HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči vyprošťovali řidičku poštovní dodávky v potoce, pak také auto

Čtyři jednotky hasičů zasahovaly ve středu 9.4.2014 po poledni v obci Krásná (okres Frýdek-Místek) u nehody poštovní dodávky Renault Kangoo, která skončila na levém boku v potoce Mohelnice. Hasiči museli vyprostit zraněnou řidičku auta. Hasičský speciál Tatra 815 pak vytáhl dodávku na silnici.
 
Operační středisko hasičů bylo o nehodě informováno ve středu krátce před polednem. Na místo vyjely dvě jednotky Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje (HZS MSK) – ze stanic ve Frýdku-Místku a Nošovic, s nimi dvě jednotky dobrovolných hasičů – z Frýdlantu nad Ostravicí a Frýdku.
 
Vozidlo České pošty v říčce Mohelnice leželo na levém boku, jeho řidička nebyla pro bolesti hrudníku schopna opustit vozidlo. Hasiči vyřezali čelní sklo a s pomocí páteřní desky ji vyprostili a předali zdravotníkům ZZS MSK.
 
Kvůli možnému úniku pohonných hmot převrátili hasiči dodávku ještě ve vodě na kola. Z havarovaného auta i tak uniklo jen malé množství provozních kapalin. Hasiči instalovali na hladinu Mohelnice sorbčního hada a zasypali okolí nehody sorbentem. Dodávku vytáhl na silnici vyprošťovací speciál na podvozku Tatry 815 ze stanice HZS MSK ve Frýdku-Místku. Auto bylo předáno pracovníkům České pošty k odtahu.
Odkazy do noveho okna

DNvyprostenipostaKrasna (FM) (1)

DNvyprostenipostaKrasna (FM) (1) 

Detailní náhled

DNvyprostenipostaKrasna (FM) (2)

DNvyprostenipostaKrasna (FM) (2) 

Detailní náhled

DNvyprostenipostaKrasna (FM) (3)

DNvyprostenipostaKrasna (FM) (3) 

Detailní náhled

DNvyprostenipostaKrasna (FM) (4)

DNvyprostenipostaKrasna (FM) (4) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem