HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči z Pardubického kraje stále pomáhají v zatopených oblastech

Během čtvrtečního a pátečního dne vyjely další jednotky dobrovolných hasičů do povodněmi postižených oblastí:
Jedná se o dobrovolné hasiče z České Třebové, Lanškrouna, Letohradu, Ústí nad Orlicí, Černovíru, Dolní Dobrouče a Hnátnice, kteří čerpají vodu a odklízejí následky povodní v Litoměřicích. Dobrovolní hasiči z Volče vyjeli pomáhat lidem do obce Kly.
Dobrovolní hasiči z Heřmanova Městce ve spolupráci s Českým červeným křížem odvezli v pátek materiál v podobě čisticích prostředků, balené vody a dalších potřebných věcí do záplavami postižených Litoměřic.
 
            Jak jste již byli informováni - profesionální hasiči z Pardubického kraje vystřídali začátkem tohoto týdne již zasahující kolegy - specialisty z Krajského operačního a informačního střediska HZS Pardubického kraje. Jedná se o operační důstojníky a IT specialisty, kteří opět provádějí zabezpečení směn na štábu velitele sektoru s velitelsko-spojovým automobilem pořízeným z programu IOP.
Po týdenní pomoci v zatopeném Mělníku se ve středu vystřídali profesionální hasiči ze stanice Pardubice s kontejnerovým automobilem a kolovým nakladačem Bob cat.
 
 
 

Vendula Horáková, tisková mluvčí

Technika profesionálních hasičů z Pardubic též pomáhá v zatopených oblastechTechnika profesionálních hasičů z Pardubic též pomáhá v zatopených oblastech
Kolový nakladač je nyní nasazen v MělníkuKolový nakladač je nyní nasazen v Mělníku

vytisknout  e-mailem