Hasičský útvar ochrany Pražského hradu  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pracovní návštěva v Izraeli

22. - 24. 8. 2017 

Ve dnech 22. až 24. 8. 2017 proběhla pracovní návštěva delegace České republiky v Izraeli. Delegace byla vedená ministrem vnitra Milanem Chovancem, dalšími členy byli ministryně práce a sociálních věcí Mgr. Michaela Marksová, poslanec a předseda Výboru pro bezpečnost Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Ing. Roman Váňa, předseda Podvýboru pro integrovaný záchranný systém a pro prevenci kriminality Poslanecké sněmovny České republiky Václav Klučka, generálního ředitel HZS ČR genmjr. Drahoslav Ryba a velitel Hasičského útvaru ochrany Pražského hradu plk. Radek Stránský.

V rámci návštěvy byl předán dar České republiky izraelským hasičům. Jedná se o CAS 30 na podvozku Tatra 158 4x4 určená pro hašení lesních požárů. CAS byla Izraelské straně slavnostně předána ministrem vnitra Milanem Chovancem 24. 8. 2017 přímo v místě jejího budoucího působení, v Českém lese, což je les vysázený díky finančním příspěvkům občanů České republiky. Český les je součástí Yatirského lesa na severním okraji Negevské pouště, největšího vysázeného lesa v Izraeli.

Během slavnostního ceremoniálu vysadil Milan Chovanec nový stromek středomořského rohovníku obecného.

Tato akce navazovala na předchozí pracovní návštěvu generálního ředitele HZS ČR genmjr. Drahoslava Ryby a velitele HÚOPH plk. Radka Stránského v Izraeli ve dnech 24.3. - 31.3. 2017. Na realizaci a zdárné dokončení této akce má Hasičský útvar ochrany Pražského hradu nezanedbatelný podíl.

Foto: plk. Mgr. Radek Stránsky

Odkazy do noveho okna

1 návštěva Izraele

1 návštěva Izraele 

Detailní náhled

2 návštěva Izraele

2 návštěva Izraele 

Detailní náhled

3 návštěva Izraele

3 návštěva Izraele 

Detailní náhled

4 návštěva Izraele

4 návštěva Izraele 

Detailní náhled

5 návštěva Izraele

5 návštěva Izraele 

Detailní náhled

6 návštěva Izraele

6 návštěva Izraele 

Detailní náhled

7 dudek chocholatý - ptačí symbol Izraele

7 dudek chocholatý - ptačí symbol Izrael... 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem