HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dětský den v ZOO Ohrada

Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje připravuje společně se Zdravotní pojišťovnou ministerstva vnitra ČR, Zoologickou zahradou Ohrada, Národním zemědělským muzeem Ohrada, Hitrádiem Faktor, společností Borgis, serverem www.jihoceskykalendar.cz, Policí ČR, Zdravotnickou záchrannou službou a ostatními složkami IZS v sobotu 15. června 2013 Zábavný den v ZOO.  

Od 10 do 16 hodin je v areálu zoologické zahrady a blízkého Loveckého zámku pro návštěvníky připraven kulturní program plný zábavy a soutěží. K dopravě do ZOO je možné využít dopravu Regiovlaky společnosti České dráhy.
Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje se bude společně se Zdravotnickou záchrannou službou Jihočeského kraje, Policií ČR, Vodní záchranou službou a s Českým červeným křížem ČB prezentovat na druhém nádvoří Loveckého zámku. Pro všechny zájemce máme připravenou ukázku výjezdové techniky, zásahových obleků, ochranných pomůcek, děti mohou získat drobné ceny ve vědomostní soutěži, na nejmenší čeká malovací koutek.
Více informací ke Dětskému dni naleznete v přiložených souborech a na webových stránkách www.zpmvcr.cz, www.zoo-ohrada.cz a www.cd.cz.
Odkazy do noveho okna

Dětský den v ZOO - 1

Dětský den v ZOO - 1 

Detailní náhled

Dětský den v ZOO - 2

Dětský den v ZOO - 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem