HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Jeden výjezd, dva zásahy u dopravních nehod

(23.11.2016) Jednotka profesionálních hasičů ze stanice Uherské Hradiště zasahovala v dopoledních hodinách u Babic a v Huštěnovicích.  

V 09:31 hodin vyjela jednotka profesionálních hasičů Uherské Hradiště na místo hlášené dopravní nehody osobního vozidla, ke které došlo na komunikaci mezi obcemi Babice a Spytihněv. Podle prvotních informací se vozidlo převrátilo do příkopu a posádka měla zůstat v kabině.

Hasiči byli na místě do sedmi minut. Jak následně upřesnil velitel zásahu, osobní vozidlo zn. Škoda Felicia leželo převrácené na střeše v příkopu u komunikace, těsně před betonovým mostkem. Řidič, který cestoval ve vozidle sám, byl v péči posádky zdravotnické záchranné služby, která ho následně převezla k další kontrole do nemocnice. Hasiči zajistili místo nehody a havarované vozidlo proti vzniku požáru a úniku provozních kapalin. Deset minut po desáté hodině jednotka ukončila zásah.

Při návratu narazili hasiči v obci Huštěnovice na další dopravní nehodu. Jednalo se o střet osobního vozidla s dodávkou. Na místě nehody už zasahovala hlídka Policie ČR. Po domluvě s policisty hasiči zkontrolovali obě vozidla, pomocí sorbentů likvidovali menší únik provozních kapalin a následně ještě uklidili komunikaci od zbytků karoserií a střepů.

Autor: por. Bc. Libor Netopil, tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

Odkazy do noveho okna

 01 Babice

01 Babice 

Detailní náhled

 02 Babice

02 Babice 

Detailní náhled

 03 Huštěnovice

03 Huštěnovice 

Detailní náhled

 04 Huštěnovice

04 Huštěnovice 

Detailní náhled

 05 Huštěnovice

05 Huštěnovice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem