HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Jihočeští hasiči zasahovali u tří nehod motorkářů

Letní počasí vylákalo na jihočeské silnice fandy jednostopých vozidel. Někteří z nich však své plechové miláčky nezvládli a hasiči tak v průběhu dnešního dne zasahovali u tří nehod motorkářů.  

V 11:14 hodin obdrželo Operační a informační středisko HZS Jihočeského kraje od Policie ČR informaci o dopravní nehodě, která se stala na silnici I/3 v k. ú. obce Suchdol na Českokrumlovsku. K nehodě byli vysláni profesionální hasiči ze stanice Kaplice. Došlo se ke srážce osobního automobilu s motorkou. Nehoda si vyžádala jedno zranění, zraněného si okamžitě převzali zdravotníci ZZS. Kaplická jednotka provedla u osobního automobilu protipožární opatření a provozní látky, které vytekly na silnici, zasypali sorbentem. Zásah hasičů trval přibližně půl hodiny. Jednotka HZS u nehody kromě ZZS spolupracovala s Policií ČR.
 
V Nádražní ulici v Milevsku likvidovali místní profesionální hasiči následky další nehody motorkáře. I v tomto případě šlo o střet s osobním automobilem. Nehoda byla hasičům na operační středisko ohlášena v 11:22 hodin. Při srážce osobního automobilu značky Audi A4 a motorky Simson Enduro utrpěl zranění právě motorkář. Hasiči mu poskytli předlékařskou pomoc a po příjezdu ZZS pomohli s jeho transportem do sanitky. Nehodu na místě šetřili policisté, milevští hasiči zásah ukončili úklidem vozovky po půl jedné odpolední.
 
Dvě minuty před 16. hodinou vyjela k další nehodě motorkáře profesionální jednotka ze stanice Frymburk. Nehoda se stala v Černé v Pošumaví a také se zde střetly motorka s osobním automobilem. I u této nehody byla zraněna jedna osoba, kterou ošetřovali zdravotníci ZZS. Hasiči zabezpečili oba dopravní prostředky proti požáru a provedli kontrolu úniku provozních kapalin. Zásah hasičů v tuto chvíli stále trvá.
Odkazy do noveho okna

1 Dopravní nehoda OA a motorka, Milevsko - 3. 7. 2015 (1)

1 Dopravní nehoda OA a motorka, Milevsko... 

Detailní náhled

1 Dopravní nehoda OA a motorka, Suchdol - 3. 7. 2015 (2)

1 Dopravní nehoda OA a motorka, Suchdol ... 

Detailní náhled

2 Dopravní nehoda OA a motorka, Milevsko - 3. 7. 2015 (2)

2 Dopravní nehoda OA a motorka, Milevsko... 

Detailní náhled

2 Dopravní nehoda OA a motorka, Suchdol - 3. 7. 2015 (3)

2 Dopravní nehoda OA a motorka, Suchdol ... 

Detailní náhled

3 Dopravní nehoda OA a motorka, Milevsko - 3. 7. 2015 (3)

3 Dopravní nehoda OA a motorka, Milevsko... 

Detailní náhled

3 Dopravní nehoda OA a motorka, Suchdol - 3. 7. 2015 (1)

3 Dopravní nehoda OA a motorka, Suchdol ... 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem