HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Jsme opět součástí Sportovního parku Pardubice

Na soutoku řek Labe a Chrudimky to od dnešního dne opět žije. Koná se zde Sportovní park Pardubice, který navazuje na veleúspěšnou akci Olympijský park Pardubice z roku 2016, Devět dní plných sportu, a to během druhého srpnového týdne v krásném prostředí parku Na Špici doplníme i my hasiči.

Přijďte v úterý 8. srpna do Sportovního parku Na Špici v Pardubicích, koná se zde totiž DEN S IZS.

Hasiči vám v rámci dne předvedou hned několik ukázek:

V 10.20 hodin na vás na hlavní stage čeká ukázka nejtěžších disciplín soutěže TFA.

Ve 14.30 hodin můžete sledovat koordinovaný zásah složek IZS na dopravní nehodu. Ukázka se uskuteční na parkovišti U Mlýnů a v 16.45 hodin opět v samém centru Sportovního parku, tedy na hlavní stage, vám předvedeme, jak se zachovat o prázdninách, když se nám při přípravě jídla v kuchyni vznítí olej na pánvi.

Ve čtvrtek 10.  srpna celé ČESKO VESLUJE a my se s dalšími kolegy z IZS zapojíme v 15. hodin do exhibičního závodu na veslovacích trenažerech. Závod se uskuteční opět v centru parku, tedy na hlavní stage. Nenechte si ujít tento závod. Zúčastní se ho i mistr světa Marek Víšek, který je nyní na Světových policejních a hasičských závodech v kanadském Winnipegu a mistr světa ve veslování Milan Viktora. Máte se na co těšit.

A my se už teď těšíme na vás.

por. Bc. Vendula Horáková, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

sportovní park 2023

sportovní park 2023 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem