HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Ke třem nehodám se zraněním jsme vyjeli v sobotní podvečer 8. června 2024

Jednotka z Hlinska vyjížděla k nehodě osobního automobilu a motocyklu. Při nehodě se zranily dvě osoby, které měla v péči ZZS a následně je odvezla do nemocnice k dalšímu vyšetření. Poškozeno nebylo jen vozidlo, které se střetlo s motocyklem, ale i další dvě vozidla. Hasiči odstranili uniklé provozní kapaliny a zabezpečili vozidla proti požáru.

Druhou dopravní nehodu řešili hasiči z Ústí nad Orlicí a České Třebové. Vozidlo, které havarovalo, sjelo k rybníku a hrozil pád vozidla do vody. Řidiče si převzala ZZS a následně ho odvezla do nemocnice na vyšetření. Na vyproštění havarovaného automobilu byl povolán jeřáb, který vozidlo, po zdokumentování nehody Policií ČR, vyzvedl zpět na silnici.

K poslední nehodě v obci Staré Město, místní části Radišov, jela na pomoc jednotka z Moravské Třebové. Zde řidič s vozidlem narazil do stromu. Hasiči mu poskytli předlékařskou pomoc, zasypali uniklé kapaliny sorpčním materiálem, zabezpečili vozidlo proti požáru a řídili kyvadlově dopravu. ZZS odvezla řidiče do nemocnice. Po příjezdu Policie ČR hasiči osvětlovali místo nehody, po dokumentaci nehody provedli úklid vozovky a následně se vrátili na stanici.


por. Miroslav Polák, DiS. – zastupující tiskový mluvčí

Odkazy do noveho okna

nehoda Staré Místo Radišov

nehoda Staré Místo Radišov 

Detailní náhled

nehoda Česká Třebová

nehoda Česká Třebová 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem