HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Konference Bezpečná společnost 2016

Dovolte mi připomenout, že se blíží konání konference Bezpečná společnost 2016. Na organizaci konference, která se koná již 23. a 24. listopadu 2016 ve Vodňanech, se podílí Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje, Jihočeský kraj a Vysoká škola evropských a regionálních studií ve spolupráci s Českou asociací hasičských důstojníků. 

Záštitu nad konferencí s podnázvem „Mimořádné události – pomáháme sami a dokážeme to i společně“ drží hejtman Jihočeského kraje Jiří Zimola a místopředseda výboru po bezpečnost Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Zdeněk Bezecný.
Konference Bezpečná společnost navazuje na konference pořádané Hasičským záchranným sborem České republiky, které se konaly v letech 2010 a 2012 názvem „Víme o sobě“. Od roku 2014 pak konference nese název Bezpečná společnost.
Letošní konference bude zahájena 23. listopadu v odpoledních hodinách návštěvou elektrárny Temelín. Druhý den pak bude pokračovat od ranních hodin přednáškami v Mezinárodním environmentálním vzdělávacím, poradenském a informačním středisku ve Vodňanech.

Více informací o konferenci naleznete na: http://www.hzscr.cz/clanek/bezpecna-spolecnost-2016.aspx a http://vsers.cz/.

vytisknout  e-mailem