HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

LÉČEBNĚ OZDRAVNÝ POBYT TĚŽCE TĚLESNĚ POSTIŽENÝCH BÝVALÝCH PŘÍSLUŠNÍKŮ PČR A HZS

K.HoryFOTOGALERIE (Martin Kramer)
Koncem června se tradičně uskutečnil léčebně ozdravný pobyt těžce tělesně postižených bývalých policistů a hasičů v nadační péči v Hotelu Šumava v Kašperských Horách.

Nadace pomáhá zlepšit životní podmínky dětem policistů a hasičů, kteří zemřeli při výkonu služby nebo v přímé souvislosti s ní, a také těžce tělesně postiženým policistům a hasičům, kteří utrpěli zranění v přímé souvislosti s výkonem služby.

Ve středu 24. června své bývalé kolegy navštívili hasiči a policisté z Plzeňského kraje a připravili pro ně zážitkové odpoledne se spoustou ukázek.

Hasiči ze Sušice společně s jednotkou Správy NP a CHKO Šumava předvedli zásah při dopravní nehodě s vyproštěním a lezecká skupina hasičů z Klatov ukázala záchranu osob z výšky pomocí lanové techniky a plošiny AP 37, která slouží hasičům na Slovanech.

Policista a hasič zůstávají policisty a hasiči do konce svého života, i když už nejsou ve službě. Svoje zdraví a rodinu obětovali při zachraně jiného života a proto si plně zaslouží od nás uznání.

 

vytisknout  e-mailem