Hasičský záchranný sbor České republiky  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Na Bambiriádě děti hasily Vltavu

Slavnostního zahájení v Praze se zúčastnila paní Livia Klausová, manželka prezidenta republiky, která nad celou akcí převzala záštitu. 

Ve stánku Ministerstva vnitraVe stánku Ministerstva vnitra

Ve čtvrtek 4. června 2009 začal 11. ročník Bambiriády, přehlídky aktivit pro volný čas, zájmových činností pro děti a mládež, pod názvem „Nás se to týká.“ Hasičský záchranný sbor ČR se ve stánku Ministerstva vnitra společně s Policií ČR prezentuje na Střeleckém ostrově. Hasiči hlavního města Prahy dětem i rodičům na břehu Vltavy představí požární loď i ukázku záchrany tonoucího. Všichni si mohou zkusit „hasit Vltavu“. Ve stánku jsou pro návštěvníky připraveny otázky z požární prevence, balónky, letáčky a  informace o právě probíhající výtvarné soutěži „ Dávají za nás ruku do ohně“. Děti si mohou vyzkoušet zásahovou přilbu hasičů, vyfotit se s maskotem hasičů Dráčkem Záchranáčkem nebo si zahrát hasičskou stolní hru.
 
 
Přehlídka volnočasových aktivit pro děti a mládež je také inspirací pro rodiče, jak mohou děti trávit svůj čas nejen ve školním roce, ale také o prázdninách. Ukázky a prezentace jsou doplněny bohatým doprovodným programem.
 
 
 

Děti hasí VltavuDěti hasí Vltavu

Hlavním pořadatelem Bambiriády je Česká rada dětí a mládeže za podpory Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy.www.crdm.cz
 
 
www.hzscr.cz
www.hzscr.cz/soutez
 
www.bamabiriada.cz
www.bambiriada.cz/praha


 








kpt. Ing. Ivana Svitáková
tisková mluvčí
MV-generální ředitelství
Hasičského záchranného sboru ČR
Tel.: +420 950 819 867
Mobil: +420 724 193 394
E-mail:ivana.svitakova@grh.izscr.cz

vytisknout  e-mailem