HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Následky silného větru, požár gumové drti v Žatci.

Hasiči k likvidaci hromady gumové drti v průmyslové zóně Triangle museli nasadit několik proudů pěny.  

17. března 2014
Následky silného větru
Hasičské jednotky profesionální i dobrovolné vyjely kvůli silnému větru 16.3. od 12:00 do 24:00 k čtyřiceti událostem způsobeným nárazy větru. Nejčastěji to byly uvolněné plechy, spadlé stromy, reklamní tabule a sloupy elektrického vedení.
V okresu Chomutov to bylo 6 výjezdů, například zabezpečení utrženého kusu atiky na střeše panelového domu v Kyjické ulici v Chomutově.  V Okresu Děčín 14 výjezdů, například u Horní Kamenice vlak narazil do spadlého stromu na trať. Nikdo nebyl zraněn. Hasiči strom odstranili.
V okresu Litoměřice 2 výjezdy, strom spadl na telefonní dráty u Velemína.
V okresu Most 4 výjezdy, uvolněné plechy na střeše domu na panelovém domě v ulici Přátelství v Litvínově nebo padající tašky ze střechy v Braňanech.
V okresu Teplice 4 výjezdy, uvolněné plechy na střeše domu v v ulici Generála Svobody v Trnovanech nebo nebo na rohu sportovní haly v ulici Jana Koziny v Trnovanech.
Požár gumy Žatec 2.jpgPožár gumy Žatec 2.jpg
V okresu Ústí nad Labem 5 výjezdů, například v ulici Jana Zajíce v Ústí nad Labem spadl strom na zaparkované osobní auto, v Lužické ulici se zlomil sloup veřejného osvětlení.
Územní odbor Žatec
Požár gumové drti
15.3. 22:07 Na linku tísňového volání byl oznámen požár gumové drti v průmyslové zóně Triangle v Žatci. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Žatec a dobrovolné jednotky ze Žatce, Libočan a Postoloprt. Hořela drť z odřezků gumy na hromadě vboxu. Hasiči nasadili několik proudů pěny. Hromada byla rozhrabávána těžkou technikou. Hasiči požár lokalizovali v 22:34 a zlikvidovali v 0:51.
Foto: Michal Hrdlička HZS ÚK
Odkazy do noveho okna

Požár gumy Žatec 1

Požár gumy Žatec 1 

Detailní náhled

Požár gumy Žatec 2

Požár gumy Žatec 2 

Detailní náhled

Požár gumy Žatec 3

Požár gumy Žatec 3 

Detailní náhled

Požár gumy Žatec 4

Požár gumy Žatec 4 

Detailní náhled

Požár gumy Žatec 5

Požár gumy Žatec 5 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem