HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

„Nejtvrdší hasič přežívá“ - TFA na Stezce korunami stromů

K lipenské přehradě se již podruhé stěhuje krajské kolo jedné z nejatraktivnějších hasičských soutěží. Jde o simulaci hasičských činností převedených do sportovního zápolení. Tato klání jsou velmi fyzicky náročná a každý z účastníků si sáhne skutečně až na dno svých sil. 

Závodník v kompletním zásahovém obleku s dýchacím přístrojem a v těžkých botách tahá hadice, mlátí kladivem, tahá figurínu, překonává překážky a běží po schodech do úplného vyčerpání. To vše za asistence nevěřícího obecenstva, které nechápe, jak se může člověk takhle dobrovolně ničit. Tak tenhle obrázek se naskytne v úterý 25. 8. 2015 od devíti hodin u Stezky korunami stromů v Lipně nad Vltavou.

 
Hasiči budou soutěžit v kategoriích do 34 let a 35 let a více. Každý územní odbor profesionálních hasičů v jihočeském kraji postaví pětičlenné družstvo. Vyhodnocují se časy jednotlivců. Pět nejlepších pak pojede reprezentovat Jihočeský kraj na republikové finále do Ostravy, kde se 5. září 2015 koná Mistrovství HZS ČR v disciplínách TFA.
 
Krajské soutěže se zúčastní i letošní mistr světa v TFA do 30 let Jaroslav Poukar z profesionální stanice v Dačicích.
Přijďte podpořit naše závodníky!!!
 
 
 
 
 
 
Více informací o soutěži naleznete v přiložených souborech.
 
(autor: plk. Ing. Pavel Rožboud, ředitel HZS JčK ÚO Český Krumlov)
 
 
 
Odkazy do noveho okna

hasici_stezka_pozvánka_2015

hasici_stezka_pozvánka_2015 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem