HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

O víkendu zasahovali hasiči hned u několika dopravních nehod

Sobota 2.3.2019:

Babylon, dopravní nehoda jednoho osobního vozidla se zraněním. Jednu zraněnou osobu si převzala ZZS. Hasiči provedli protipožární opatření, odpojení akumulátoru, likvidaci úniku provozních kapalin a řídili dopravu v místě události.

Sulkov, u sjezdu z dálnice D5 u Sulkova došlo k dopravní nehodě jednoho osobního vozidla. Automobil sjel z vozovky a narazil do bočního náspu dálnice. V době příjezdu jednotky již na místě zasahovala ZZS. Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a zasypání uniklých provozních kapalin.

2_3_2019 DN 1 OA D5 exit Sulkov (2).jpgHeřmanova Huť, k nehodě osobního vozidla a dodávky došlo  nedaleko nájezdu na D5 u Heřmanovy Huti. Střetla se zde dodávka s osobním vozidlem, které po nárazu skončilo na střeše. Dvě lehce zraněné osoby z havarovaného vozidla si převzala ZZS.

2_3_2019 DN dodávka OA u sjezdu na H. Huť (3).jpg

Neděle 3.3.2019:

Na dálnici D5 na 56. km ve směru na Rozvadov došlo k dopravní nehodě nákladního automobilu. Vozidlo se převrhlo na bok a zablokovalo pravý jízdní pruh. Řidič byl předán do péče ZZS. Hasiči nasvítili místo události a uklidili z komunikace část vysypaného nákladu autodílů.

3_3_2019 DN kamion D5 Volduchy (1).jpg

3_3_2019 DN kamion D5 Volduchy (2).jpg

 V Plzni na Nepomucké třídě došlo v noci po půl druhé k dopravní nehodě se zraněním. Vozidlo se nacházelo na střeše. Zraněného řidiče si převzala ZZS. Hasiči zajistili místo události a provedli likvidaci úniku PHM.

3_3_2019 DN 1 OA Nepomucká.jpg

vytisknout  e-mailem