HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Odpoledne už zasahujeme u páté dopravní nehody

Po čtrnácté hodině 21. května vyjížděla jednotka ze Žamberku k dopravní nehodě dvou osobních vozidel. Ve vozidlech se nacházely tři osoby, které při nehodě utrpěly zranění a ZZS je odvezla do nemocnice na vyšetření. Hasiči provedli protipožární opatření a řídili dopravu. Po vyšetření nehody odstranili vozidla na kraj komunikace a tu následně uklidili.

Do Ostřešan vyjela jednotka z Pardubic před patnáctou hodinou. Zde se nehoda obešla bez zranění. Hasiči provedli protipožární opatření.

Dvě vozidla se střetla před patnáctou hodinou v Úhřeticích. K nehodě vyjeli hasiči z Chrudimi, zde naštěstí také nedošlo ke zranění. Po zasypání sorpčními prostředky se mohla jednotka vrátit zpět na stanici.

V České Třebové narazil řidič osobním vozidlem do sloupu nízkého napětí, ten naštěstí nebyl poškozen. Z poškozeného vozidla unikly provozní kapaliny, které hasiči zasypali, vozidlo zajistili proti požáru a předali majiteli.

V Pardubicích se před půl pátou odpoledne střetlo osobní vozidlo s chodcem. Po poskytnutí předlékařské pomoci byl chodec transportován ve vakuové matraci do nemocnice.

Věnujte se řízení a jezděte opatrně, ať vaše cesty končí podle plánu. (mp)


por. Miroslav Polák, DiS. – zastupující tiskový mluvčí

Odkazy do noveho okna

nehoda Žamberk

nehoda Žamberk 

Detailní náhled

Nehoda Uhřetice

Nehoda Uhřetice 

Detailní náhled

nehoda Ostřešany

nehoda Ostřešany 

Detailní náhled

nehoda Česká Třebová

nehoda Česká Třebová 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem