HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Osobním vozidlem zbořil hřbitovní zeď

(20.7.2015) K dopravní nehodě osobního automobilu se zraněním vyjela dnes odpoledne do obce Vlčnov jednotka profesionálních hasičů ze stanice Uherský Brod. 

Hasiči byli na místě události do deseti minut, současně s posádkou zdravotnické záchranné služby. Po provedení průzkumu bylo zjištěno, že osobní automobil sjel v obci Vlčnov mimo komunikaci a narazil do hřbitovní zdi. Po nehodě zablokoval silnici číslo II/495. Hřbitovní zeď byla nárazem částečně zdemolována.
 
Řidiče, který byl již v době příjezdu jednotky mimo vozidlo, ošetřila posádka zdravotnické záchranné služby a následně jej odvezla do nemocnice.
 
Hasiči provedli odpojení akumulátoru vozidla a protipožární zabezpečení. Po čelním nárazu došlo k úniku provozních kapalin, který byl zlikvidován pomocí sorbentů. V době řešení havárie byla komunikace úplně uzavřena a doprava byla odkloněna na objízdnou trasu. Po zadokumentování místa události policií provedli hasiči odklizení vraku mimo komunikaci, aby nebránil bezpečnému průjezdu a uklidili místo od úlomků a střepů. Po ukončení likvidačních  prací se ve 14:46 hasiči vrátili zpět na svou základnu.
 
 
Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje
Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem