HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Plzeňský kraj vybojoval bronz v Jablonecké hale

Prvním závodem v Jablonci nad Nisou se rozjela sezóna požárního sportu. Po poctivé zimní přípravě se do Jablonce vydalo družstvo sportovců ve složení Jaroslav Hrdlička, Martin Provazník, Jindřich Harasimovič, Vlastimil Žák, Jiří Herian, Martin Roháč, Tomáš Hospr, Jan Hůla a Milan Netrval.
 
Jablonecký závod je pro každého závodníka prvním ostrým testem připravenosti do sezóny. Soutěž se skládá ze štafet a 100 m s překážkami.
 
Ve štafetách se povedlo našim hasičům navázat na tradiční úspěchy a získat bronzovou medaili.
jablonec 012.jpg3. místo: Milan Netrval, Tomáš Hospr, Jindřich Harasimovič a Vlastimil Žák.
Dobrých výsledků dosáhli i ve stovkách. Milanu Netrvalovi se povedlo získat druhou bronzovou medaili pro plzeňské barvy, když zaběhl stovku za 16:37. Špatně si nevedli ani devátý Jindřich Harasimovič (16,95), jedenáctý Vlastimil Žák (17,01), sedmnáctý Martin Provazník (17,23), dvacátý první Tomáš Hospr (17,42), dvacátý čtvrtý Jaroslav Hrdlička (17,61), dvacátý pátý Martin Roháč (17,62), dvacátý sedmý Jan Hůla (17,65).
jablonec 015.jpg3. místo: Milan Netrval
 
Veškerá příprava směřuje k mistrovství ČR, které se letos koná v Turnově, a Plzeňský kraj bude obhajovat druhé místo. Další přípravou na tento vrchol sezóny bude Český pohár ve stovkách, který se koná v Praze, Velká cena v požárním útoku a Karlovarská věž.

vytisknout  e-mailem