HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár autolakovny v Nepomyšli a další zásahy.

Na linku tísňového volání bylo oznámeno že hoří střecha autolakovny s jedním automobilem uvnitř v Nepomyšli okres Louny.  

Nepomyšl1.jpgNepomyšl1.jpg
Nepomyšl2.jpgNepomyšl2.jpg
Nepomyšl3.jpgNepomyšl3.jpg
Krajské operační a informační středisko vyslalo k požáru šest hasičských jednotek s šesti cisternovými automobilovými stříkačkami. Byl vyhlášen druhý stupeň poplachu. Hořela střecha a sendvičový strop. Hasiči požár budovy o rozměrech 8x8m lokalizovali v 11:48. Zbylá ohniska byla vyhledávána termokamerou. Škoda byla předběžně odhadnuta na 4 milióny Kč. K vyšetření příčiny požáru byli vyžádáni experti s Technického ústavu požární ochrany HZS ČR. Požár byl zlikvidován v 13:26. 
Územní odbor Most
Únik benzínu
4.6. 18:38 Jednotka HZS ÚK ze stanice most vyjela do ulice Antonína Dvořáka v Mostě, odkud byl hlášen únik benzínu z osobního auta. Jednalo se o proraženou nádrž zřejmě po krádeži pohonných hmot. Benzín začal vytékat po té, co se majitel s autem rozjel. Hasiči zhruba dvacetimetrovou skvrnu zasypali sorbentem a uklidili.
Ústí nad Labem
Požár odpadu v prázdné budově
4.6. 18:23 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří pětipatrový vybydlený dům v ulici na Nivách v Ústí nad Labem. Krajské operační a informační středisko k požáru vyslalo jednotku HZS ÚK Ústí nad Labem se dvěma cisternovými automobilovými stříkačkami. Hořel domovní odpad nahromaděný v budově. Hasiči požár zlikvidovali v 18:48.
Územní odbor Teplice
Únik plynu v prázdném domě
4.6. 18:05 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že ve starém, vybydleném domě v proluce v Litoměřické ulici v Teplicích pravděpodobně uniká plyn. Krajské operační a Informační středisko na místo vyslalo jednotku HZS ÚK ze stanice Teplice. Hasiči v domě naměřili plyn v ovzduší. Byla nalezena přeříznutá trubka ze které plyn unikal. Místo bylo ohraničeno výstražnou páskou a ze dvou okolních domů bylo evakuováno 12 lidí. Na místo byla povolána pohotovost firmy RWE a Policie ČR. Hasiči únik plynu zasatvili, dům prohledali a odvětrali. V 19:43 se evakuovaní lidé mohli vrátit do svých bytů. Pracovníci RWE místo zajistili. Událost vyšetřuje Policie ČR.
 

vytisknout  e-mailem