HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár odpadu v bývalem Centrofolu v Dolní Poustevně, záchrana koně v Šluknově - Království a další zádahy.

Kůň byl zapadlý zadníma nohama do díry ve chlévě. 

18. března 2013
Územní odbor Děčín
Požár odpadu
17.3. 17:38 Na linku tísňového volání byl hlášen požár v budově bývalého Centrofolu v Dolní Poustevně. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Šluknov a dobrovolné jednotky z Dolní Poustevny, Velkého Šenova a Vilémova. Hasiči na místě zjistili, že je uvnitř bývalých skladovacích prostor pálen papír na ploše 2x2m. Požár zlikvidovali jedním vodním proudem v 18:28. Budovu odvětrali.
Územní odbor Teplice
Požár auta
17.3. 16:43 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že za sjezdem z čtyřproudé silnice ve směru od Bíliny nedaleko obce Ohníč hoří osobní auto. K požáru vyjely jednotky HZS ÚK ze stanice Bílina a Teplice. Hořelo osobní auto značky Alfa Romeo. Požár zasáhl auto celé. Hasiči jej likvidovali dvěma vysokotlakými vodními proudy. Zlikvidováno v 17:00.
záchrana koně 1.JPGzáchrana koně 1.JPG
Územní odbor Děčín
Záchrana koně
17.3. 11:42 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že na samotě v Šluknově – Králosvství zapadl kůň ve chlévě do díry v podlaze. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Šluknov a dobrovolná jednotka ze Šluknova. Kůň mel zapadlé zadní nohy. Hasiči rozebírali stavební konstrukci kolem něj, aby jej mohli pomocí popruhů a navijáku vyprostit. Na místo byla povolána veterinářka. S její pomocí se hasičům podařilo koně postavit. Byl vyvezen do jiného ustájení a předán do péče veterinářky. Foto: Michal Šafus
Územní odbor Teplice
Dopravní nehoda

16.3. 14:46 Jednotky HZS ÚK ze stanice Duchcov a Teplice a dobrovolná jednotka z Košťan vyjely na žádost Zdravotnické záchranné služby k dopravní nehodě u obce Košťany – Střelná. Jednalo se o dopravní nehodu tří osobních aut, při níž byli zraněni čtyři lidé. Dva z nich byli v havarovaných autech zklíněni. Hasiči zaklíněné vyprostili a předali zdravotnické záchranné službě.

Odkazy do noveho okna

záchrana koně  3

záchrana koně 3 

Detailní náhled

záchrana koně  4

záchrana koně 4 

Detailní náhled

záchrana koně  5

záchrana koně 5 

Detailní náhled

záchrana koně  6

záchrana koně 6 

Detailní náhled

záchrana koně 1

záchrana koně 1 

Detailní náhled

záchrana koně 2

záchrana koně 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem